close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Rechthoekige grafsteen met glazen tekstplaat foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Rechthoekige grafsteen met glazen tekstplaat Glas, natuursteen

Dit rechthoekige grafmonument is gemaakt van stevig graniet, met een glazen tekstplaat die de naam en persoonlijke boodschap van de dierbare symboliseert. Deze tekstplaat creëert een prachtig licht-effect, waardoor het monument op een respectvolle manier opvalt. Het is ontworpen om mensen te helpen hun herinneringen aan hun geliefde levend te houden, met een persoonlijke boodschap die wordt bewaar... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35796
Collectie Christelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Kleurrijk
Kleur Kleurrijk
Liggende deel Geheel beplanting, Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs
Productsoort Glazen foto
Staande deel Natuursteen en glas

Omschrijving

Dit rechthoekige grafmonument is gemaakt van stevig graniet, met een glazen tekstplaat die de naam en persoonlijke boodschap van de dierbare symboliseert. Deze tekstplaat creëert een prachtig licht-effect, waardoor het monument op een respectvolle manier opvalt. Het is ontworpen om mensen te helpen hun herinneringen aan hun geliefde levend te houden, met een persoonlijke boodschap die wordt bewaard in dit duurzame monument.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.