close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Rechthoekige grafsteen met cortenstalen sierplaat foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Rechthoekige grafsteen met cortenstalen sierplaat Cortenstaal

Een modern grafmonument dat rust uitstraalt met een rechthoekig ontwerp, voorzien van een stevige cortenstalen sierplaat. Met deze stijlvolle grafsteen kunt u op subtiele wijze de herinnering aan uw dierbare levend houden. Deze gedenksteen biedt ook de mogelijkheid om de naam van uw dierbare te laten graveren, zodat het geheugen van de overledene in ere wordt gehouden.Cortenstaal wordt regelmatig ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42602
Collectie Modern, Onderhoudsvrij
Dieren Dieren decoratie 2d, Vogel
Kleur Antraciet
Liggende deel Gesloten dekplaat, Natuursteen
Materiaal Cortenstaal
Natuursteen kleuren Antraciet
Staande deel Natuursteen en cortenstaal

Omschrijving

Een modern grafmonument dat rust uitstraalt met een rechthoekig ontwerp, voorzien van een stevige cortenstalen sierplaat. Met deze stijlvolle grafsteen kunt u op subtiele wijze de herinnering aan uw dierbare levend houden. Deze gedenksteen biedt ook de mogelijkheid om de naam van uw dierbare te laten graveren, zodat het geheugen van de overledene in ere wordt gehouden.

Cortenstaal

Cortenstaal wordt regelmatig toegepast bij grafmonumenten.De mooie roestbruine kleur wordt gekenmerkt door zijn warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. Het materiaal is zeer weervast en de roestlaag is erg duurzaam en blijft mooi.