close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Liggende grafsteen met glazen golvende plaat foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Liggende grafsteen met glazen golvende plaat Glas

Een liggende grafsteen met een glazen golvende plaat. De glazen plaat creëert een gevoel van rust en vrede, en de golvende plaat symboliseren eindeloosheid. Dit subtiele en stijlvolle monument is een prachtige manier om de herinnering aan uw dierbare levend te houden.Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar o... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19300
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Grafzerken, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype Grafzerken
Kleur Grijs
Liggende deel Glas, Natuursteen
Materiaal Glas
Natuursteen kleuren Grijs

Omschrijving

Een liggende grafsteen met een glazen golvende plaat. De glazen plaat creëert een gevoel van rust en vrede, en de golvende plaat symboliseren eindeloosheid. Dit subtiele en stijlvolle monument is een prachtige manier om de herinnering aan uw dierbare levend te houden.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.