close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Rechthoekig grafmonument met glazen tekstplaat foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Rechthoekig grafmonument met glazen tekstplaat Glas

Dit rechthoekige grafmonument combineert modern design met een tijdloze elegantie. De glazen tekstplaat biedt een unieke mogelijkheid om de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare te graveren, waardoor hun aanwezigheid op een subtiele manier wordt geëerd. Dit monument staat garant voor een respectvolle herinnering en is een perfecte manier om de levens van uw geliefde te vieren.Een eenvo... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35553
Collectie Eenvoudig tot bijzonder
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Golfvorm of bogen, Natuursteen
Materiaal Glas
Natuursteen kleuren Blauw
Staande deel Natuursteen en glas

Omschrijving

Dit rechthoekige grafmonument combineert modern design met een tijdloze elegantie. De glazen tekstplaat biedt een unieke mogelijkheid om de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare te graveren, waardoor hun aanwezigheid op een subtiele manier wordt geëerd. Dit monument staat garant voor een respectvolle herinnering en is een perfecte manier om de levens van uw geliefde te vieren.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.