close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijke ruwe zwerfkei met rand foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Natuurlijke ruwe zwerfkei met rand Ruwe steen

Dit kenmerkende grafmonument heeft een unieke look met een ruwe, natuurlijke zwerfkei en een rand. De steen wordt handgemaakt, waardoor elk stukje uniek is. Het monument is perfect voor diegenen die eenvoudige schoonheid waarderen en de weerspiegeling van de natuur willen laten zien. De tekst kan worden gegraveerd in het marmer of graniet, waardoor er een persoonlijke herinnering kan worden gecreë... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35045
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer
Liggende deel Geheel beplanting, Natuurlijk
Materiaal Ruwe steen
Staande deel Natuurlijk

Omschrijving

Dit kenmerkende grafmonument heeft een unieke look met een ruwe, natuurlijke zwerfkei en een rand. De steen wordt handgemaakt, waardoor elk stukje uniek is. Het monument is perfect voor diegenen die eenvoudige schoonheid waarderen en de weerspiegeling van de natuur willen laten zien. De tekst kan worden gegraveerd in het marmer of graniet, waardoor er een persoonlijke herinnering kan worden gecreëerd.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.