close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafmonument met twee zuilen en glas plaat foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Grafmonument met twee zuilen en glas plaat Glas

Dit klassieke grafmonument combineert krachtige symboliek met een tijdloos ontwerp. Het bestaat uit twee zuilen, die staan voor de onvoorwaardelijke liefde van de dierbare. De glasplaat aan de voorkant biedt de mogelijkheid om de naam van uw dierbare te laten graveren, waardoor het monument een persoonlijke betekenis krijgt. Deze unieke combinatie van functionaliteit en design creëert een passend ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20366
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Natuurlijk, Zuilen
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer
Liggende deel Geheel beplanting
Materiaal Glas
Staande deel Natuurlijk en glas

Omschrijving

Dit klassieke grafmonument combineert krachtige symboliek met een tijdloos ontwerp. Het bestaat uit twee zuilen, die staan voor de onvoorwaardelijke liefde van de dierbare. De glasplaat aan de voorkant biedt de mogelijkheid om de naam van uw dierbare te laten graveren, waardoor het monument een persoonlijke betekenis krijgt. Deze unieke combinatie van functionaliteit en design creëert een passend gedenkteken dat de herinnering aan uw geliefde levend houdt.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.