close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Zwerfkeien met glazen naam en tekstbordje foto 1

Zwerfkeien met glazen naam en tekstbordje Glas, zwerfkeien

Een eenvoudig maar prachtig grafmonument, bestaande uit drie zwerfkeien met daarop de naam van de overledene gegraveerd. Het tekstbordje is gemaakt van glas, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook een subtiele glans geeft aan de herinnering. Dit monument combineert het beste van functionaliteit en esthetiek om een stijlvolle plek te creëren voor het eren van uw dierbare.Er zijn talloze nat... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20876
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Lichte grafstenen, Natuurlijk
Dieren Vogel
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Grijs
Liggende deel Geheel beplanting, Natuurlijk, Natuursteen
Materiaal Glas, Zwerfkeien
Staande deel Zwerfkei

Omschrijving

Een eenvoudig maar prachtig grafmonument, bestaande uit drie zwerfkeien met daarop de naam van de overledene gegraveerd. Het tekstbordje is gemaakt van glas, waardoor het niet alleen duurzaam is, maar ook een subtiele glans geeft aan de herinnering. Dit monument combineert het beste van functionaliteit en esthetiek om een stijlvolle plek te creëren voor het eren van uw dierbare.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.