close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijke ruwe grafsteen van Mio Green graniet foto 1

Natuurlijke ruwe grafsteen van Mio Green graniet

Dit bijzondere grafmonument betreft een natuurlijke ruwe grafsteen, vervaardigd uit Mio Green graniet. Door het unieke ontwerp en de natuurlijke ruwe vorm krijgt het gedenkteken een bijzondere en eigentijdse uitstraling. Het Mio Green graniet draagt bij aan de robuuste en stoere look, tegelijkertijd biedt het een harmonieuze en serene uitstraling door zijn rustgevende groene tint. De tekst en even... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42477
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk
Graftype Enkel
Kleur Groen
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit bijzondere grafmonument betreft een natuurlijke ruwe grafsteen, vervaardigd uit Mio Green graniet. Door het unieke ontwerp en de natuurlijke ruwe vorm krijgt het gedenkteken een bijzondere en eigentijdse uitstraling. Het Mio Green graniet draagt bij aan de robuuste en stoere look, tegelijkertijd biedt het een harmonieuze en serene uitstraling door zijn rustgevende groene tint. De tekst en eventuele andere persoonlijke accenten kunnen naar wens op de steen worden aangebracht. De subtiele glans van het oppervlak biedt een zeker elegante allure, en draagt bij aan de waardigheid van het gedenkteken. Deze grafsteen geeft op een respectvolle wijze uitdrukking aan de herinneringen en geeft een waardige vorm aan het afscheid.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.