close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijke ruwe grafsteen van Halmstad graniet foto 1

Natuurlijke ruwe grafsteen van Halmstad graniet

Dit grafmonument bestaat uit een natuurlijke ruwe grafsteen, vervaardigd uit Halmstad graniet. De pure, ruwe vorm en textuur van de steen geven dit monument een authentieke en robuuste uitstraling, terwijl de subtiele, donkere tinten van het graniet een rustige sfeer creëren. Dankzij de natuurlijke schoonheid van Halmstad graniet, gecombineerd met het ambacht van de steenhouwer, is ieder monument ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42201
Collectie Natuurlijk
Graftype Enkel
Kleur Bruin
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit grafmonument bestaat uit een natuurlijke ruwe grafsteen, vervaardigd uit Halmstad graniet. De pure, ruwe vorm en textuur van de steen geven dit monument een authentieke en robuuste uitstraling, terwijl de subtiele, donkere tinten van het graniet een rustige sfeer creëren. Dankzij de natuurlijke schoonheid van Halmstad graniet, gecombineerd met het ambacht van de steenhouwer, is ieder monument uniek. De optie bestaat om de naam en data van uw dierbare in de steen te graveren, wat resulteert in een persoonlijke en eerbiedige gedenkplaats. Dit grafmonument is een eerbetoon aan de natuurlijke cyclus van het leven en biedt een serene plek voor reflectie en herinnering.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.