close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijke ruwe grafsteen met tekstplaatje foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Natuurlijke ruwe grafsteen met tekstplaatje Ruwe steen

Dit bijzondere grafmonument is uitgevoerd in een natuurlijke, ruwe grafsteen die elk monument uniek maakt, met alle natuurlijke kenmerken die daaraan zijn verbonden. De ruwe, onbewerkte vorm van de steen verwijst naar de authenticiteit en oprechtheid van de levensweg. Een toegevoegd tekstplaatje van hoge kwaliteit biedt ruimte voor personalisatie, zodat u de woorden kunt kiezen die recht doen aan ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41983
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Bruin
Materiaal Ruwe steen
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit bijzondere grafmonument is uitgevoerd in een natuurlijke, ruwe grafsteen die elk monument uniek maakt, met alle natuurlijke kenmerken die daaraan zijn verbonden. De ruwe, onbewerkte vorm van de steen verwijst naar de authenticiteit en oprechtheid van de levensweg. Een toegevoegd tekstplaatje van hoge kwaliteit biedt ruimte voor personalisatie, zodat u de woorden kunt kiezen die recht doen aan uw dierbare. Het contrast tussen de ruwe grafsteen en het gepolijste tekstplaatje verenigt de ruige schoonheid van de natuur met de zorgvuldige hand van de mens. Deze combinatie resulteert in een grafmonument dat gememoreerd respect en liefde uitstraalt voor degenen die we missen.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.