close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ruwe grafsteen met glazen tekstplaatje en graflantaarn foto 1

Ruwe grafsteen met glazen tekstplaatje en graflantaarn Franse leisteen, leisteen, ruwe steen

Dit grafmonument kenmerkt zich door een ruwe grafsteen van hoge kwaliteit, die een natuurlijke schoonheid uitstraalt. Het monument is eenvoudig, doch met een oprechte expressie. Het glazen tekstplaatje, gekoppeld aan de steen, biedt gelegenheid voor personalisatie in de vorm van de naam en speciale boodschap van uw naaste; het glas weerspiegelt op subtiele wijze de omgeving en zorgt voor een licht... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42202
Collectie Leisteen, Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype Enkel, Kort graf
Kleur Bruin
Materiaal Franse leisteen, Leisteen, Ruwe steen
Staande deel Leisteen
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit grafmonument kenmerkt zich door een ruwe grafsteen van hoge kwaliteit, die een natuurlijke schoonheid uitstraalt. Het monument is eenvoudig, doch met een oprechte expressie. Het glazen tekstplaatje, gekoppeld aan de steen, biedt gelegenheid voor personalisatie in de vorm van de naam en speciale boodschap van uw naaste; het glas weerspiegelt op subtiele wijze de omgeving en zorgt voor een lichte en luchtige uitstraling. De bijbehorende graflantaarn, die naast het monument kan worden geplaatst, zorgt voor een serene verlichting – een mooi aandachtspunt bij bezoeken, met name in de schemering. Notities van robuustheid en continuïteit komen samen in dit herdenkingsmonument, om een waardig eerbetoon te vormen.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.