close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Vierkant grafmonument met een golvende bovenkant foto 1

Vierkant grafmonument met een golvende bovenkant

Dit vierkante grafmonument is een krachtige uiting van eerbetoon. De golvende bovenkant. Dit monument biedt de mogelijkheid om de naam van uw geliefde op de steen te laten zetten, waardoor zijn of haar aanwezigheid op een waardige manier wordt geëerd. De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebei... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42038
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Golfkop, Klassiek en traditioneel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Grijs
Natuursteen kleuren Grijs
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit vierkante grafmonument is een krachtige uiting van eerbetoon. De golvende bovenkant. Dit monument biedt de mogelijkheid om de naam van uw geliefde op de steen te laten zetten, waardoor zijn of haar aanwezigheid op een waardige manier wordt geëerd.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.