close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijke ruwe grafsteen met schuine afloop foto 1

Natuurlijke ruwe grafsteen met schuine afloop Ruwe steen

Dit is een uniek grafmonument, vervaardigd uit een natuurlijke ruwe grafsteen met een kenmerkende schuine afloop. Het monument combineert robuuste schoonheid en sierlijke elegantie in het ontwerp. De ongepolijste textuur van de steen geeft een authentieke, rustieke uitstraling, terwijl de schuin aflopende vorm voor een interessant, dynamisch silhouet zorgt. Deze eigenschap maakt een unieke persona... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42573
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Puur natuur, Ruwe steen
Graftype Enkel
Kleur Groen
Materiaal Ruwe steen
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit is een uniek grafmonument, vervaardigd uit een natuurlijke ruwe grafsteen met een kenmerkende schuine afloop. Het monument combineert robuuste schoonheid en sierlijke elegantie in het ontwerp. De ongepolijste textuur van de steen geeft een authentieke, rustieke uitstraling, terwijl de schuin aflopende vorm voor een interessant, dynamisch silhouet zorgt. Deze eigenschap maakt een unieke personalisatie mogelijk, aangezien er ruimte is voor het graveren van de naam en een persoonlijke boodschap van uw dierbare. Dit monument is een eerbetoon aan de natuurlijke schoonheid en de unieke geest van uw geliefde, en biedt een plek voor reflectie en gedenken. Het is een duurzaam monument dat een stijlvolle rustplaats biedt.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.