close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijke ruwe grafsteen met rand van Diabas foto 1

Natuurlijke ruwe grafsteen met rand van Diabas

Dit unieke en robuuste grafmonument onderscheidt zich door zijn natuurlijke en ruwe vormgeving. Gefabriceerd uit pure Diabas, maakt de donkere tint van de steen de inscripties goed zichtbaar en draagt het bij aan de uitgesproken stijl van het monument. De randen van de grafsteen zijn met zorg behouden in hun originele staat, wat het geheel een natuurlijke en authentieke uitstraling geeft. Dit monu... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42166
Assortiment Traditionele gedenktekens
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant decoratie 2d
Collectie Klassiek en traditioneel, Natuurlijk
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Grijs
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit unieke en robuuste grafmonument onderscheidt zich door zijn natuurlijke en ruwe vormgeving. Gefabriceerd uit pure Diabas, maakt de donkere tint van de steen de inscripties goed zichtbaar en draagt het bij aan de uitgesproken stijl van het monument. De randen van de grafsteen zijn met zorg behouden in hun originele staat, wat het geheel een natuurlijke en authentieke uitstraling geeft. Dit monument is meer dan enkel een rustplaats; het is een waar eerbetoon aan het leven, uitgevoerd in een materiaal dat symbool staat voor stabiliteit en duurzaamheid. Met dit grafmonument krijgt uw dierbare een bijzondere en persoonlijke laatste rustplaats die respect en waardigheid uitstraalt.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.