close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijke ruwe grafsteen met koperen letters  foto 1

Natuurlijke ruwe grafsteen met koperen letters Ruwe steen

Dit grafmonument is een onbewerkte, natuurlijke grafsteen, hierdoor heeft elke steen een unieke vorm en uitstraling, aansluitend bij de authenticiteit van uw overleden dierbare. De robuuste, ruwe structuur van de steen zorgt voor een sterk en blijvend karakter, terwijl de subtiele schakeringen de natuurlijke schoonheid benadrukken. Dit monument heeft koperen letters, die een harmonieus contrast bi... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41972
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype Dubbel / Familiegraf, Familiegraf - met vloer
Kleur Groen
Materiaal Ruwe steen
Subtype Dubbel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit grafmonument is een onbewerkte, natuurlijke grafsteen, hierdoor heeft elke steen een unieke vorm en uitstraling, aansluitend bij de authenticiteit van uw overleden dierbare. De robuuste, ruwe structuur van de steen zorgt voor een sterk en blijvend karakter, terwijl de subtiele schakeringen de natuurlijke schoonheid benadrukken. Dit monument heeft koperen letters, die een harmonieus contrast bieden met de stenen achtergrond. De koperen letters kunnen op de steen geplaatst worden in een opmaak naar uw keuze, waardoor er ruimte is voor personalisatie. Dit persoonlijk eerbetoon draagt bij aan een waardige laatste rustplaats. Deze grafsteen combineert respect, duurzaamheid en personalisatie, en zorgt voor een blijvende herinnering aan uw dierbare.


Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.