close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijke ruwe grafsteen met bronzen beeldje foto 1

Natuurlijke ruwe grafsteen met bronzen beeldje Ruwe steen

Dit natuurlijke, ruwe grafmonument kenmerkt zich door een authentieke uitstraling. De monumentale steen, in haar ruwe en originele vorm, symboliseert de puurheid en oneindigheid van de natuur. Het materiaal waaruit de steen vervaardigd is, garandeert soliditeit en een langdurige houdbaarheid in buitenomstandigheden. Het bijzondere bronzen beeldje, dat deel uitmaakt van het monument, geeft het gehe... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42564
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Puur natuur, Ruwe steen
Graftype Enkel
Materiaal Ruwe steen
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit natuurlijke, ruwe grafmonument kenmerkt zich door een authentieke uitstraling. De monumentale steen, in haar ruwe en originele vorm, symboliseert de puurheid en oneindigheid van de natuur. Het materiaal waaruit de steen vervaardigd is, garandeert soliditeit en een langdurige houdbaarheid in buitenomstandigheden. Het bijzondere bronzen beeldje, dat deel uitmaakt van het monument, geeft het geheel een persoonlijke touch. Dit beeldje, met zijn verfijnde details, creëert een unieke plek om te reflecteren en gedenken. Het monument ademt eenvoud en sereniteit uit, en biedt tegelijkertijd ruimte voor een persoonlijk eerbetoon aan uw dierbare.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.