close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijke grafzuilen van Basalt met graflantaarn foto 1

Natuurlijke grafzuilen van Basalt met graflantaarn Basalt, brons

Dit monument bestaat uit een duo van basalt zuilen die elegantie en stabiliteit uitstralen door hun natuurlijke gespleten oppervlak en robuuste eigenschappen. Hun opstelling biedt ruimte voor zowel individuele als gezamenlijke inscripties, waarbij de mogelijkheden voor personalisatie worden vergroot. Een aanvullende attribute is de graflantaarn, vakkundig geïntegreerd tussen de zuilen. Dit element... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41924
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant 3d
Collectie Beelden en Symbolen, Onderhoudsvrij, Zuilen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Beige
Materiaal Basalt, Brons
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit monument bestaat uit een duo van basalt zuilen die elegantie en stabiliteit uitstralen door hun natuurlijke gespleten oppervlak en robuuste eigenschappen. Hun opstelling biedt ruimte voor zowel individuele als gezamenlijke inscripties, waarbij de mogelijkheden voor personalisatie worden vergroot. Een aanvullende attribute is de graflantaarn, vakkundig geïntegreerd tussen de zuilen. Dit element speelt niet alleen een functionele rol door licht te bieden, maar dient ook als een symbolische herinnering. Zijn warme gloed werpt een serene schaduw over het monument, wat zowel troost als herdenking aanmoedigt. Dit monument is ontworpen voor diegenen die een natuurlijke en bescheiden esthetiek waarderen, en er waarde aan hechten om een rustige en reflecterende ruimte te creëren voor hun dierbaren.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.