close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Aankomende zaterdag: Extra oriëntatiedagenarrow_forward
Natuurlijke grafmonument Taurus kwartsier foto 1

Natuurlijke grafmonument Taurus kwartsier Ruwe steen

Een letterplaat van een ruwe steen, Taurus kwartsier. Een gedeelte van de steen is gepolijst waardoor er ruimte is ontstaan voor tekst, deze is er in gestraald en daarna ingeverfd. De omranding is gemaakt van afgelagen stukken ruwe steen. Binnen de omr... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42225
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Puur natuur, Ruwe steen
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Groen
Materiaal Ruwe steen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Een letterplaat van een ruwe steen, Taurus kwartsier. Een gedeelte van de steen is gepolijst waardoor er ruimte is ontstaan voor tekst, deze is er in gestraald en daarna ingeverfd. De omranding is gemaakt van afgelagen stukken ruwe steen. Binnen de omranding is ruimte voor beplanting.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.