close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijk grafmonument met zuil foto 1

Natuurlijk grafmonument met zuil Ruwe steen

Een bronzen ornament als grafmonument, als vloer ruwe stenen met daar tussen schilfers. Op een van de ruwe stenen is een bronzen plaatje met tekst aangebracht.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een b... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42211
Collectie Natuurlijk, Ruwe steen, Zuilen
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal Ruwe steen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Een bronzen ornament als grafmonument, als vloer ruwe stenen met daar tussen schilfers. Op een van de ruwe stenen is een bronzen plaatje met tekst aangebracht.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.