close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Natuurlijk grafmonument met zuil foto 1

Natuurlijk grafmonument met zuil Ruwe steen

Een bronzen ornament als grafmonument, als vloer ruwe stenen met daar tussen schilfers. Op een van de ruwe stenen is een bronzen plaatje met tekst aangebracht.Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42211
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Natuurlijk, Ruwe steen, Staande steen met vloer, Zuilen
Diverse tags Ruwe steen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Natuurlijk
Materiaal Ruwe steen
Onderdeel Zuilen
Productgroep Natuurlijke stenen enkel
Uitvoering Staande steen met vloer
Vormgeving Natuurlijke zuilen, Zuilen

Productomschrijving

Een bronzen ornament als grafmonument, als vloer ruwe stenen met daar tussen schilfers. Op een van de ruwe stenen is een bronzen plaatje met tekst aangebracht.
Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.