close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Natuurlijk familiegraf foto 1

Natuurlijk familiegraf Ruwe steen, zwerfkeien

Grote zwerfkei in een omranding van kleine zwefkeitjes, binnen de omranding is ruimte voor split en plantjes. De tekst is gemaakt op plaatsjes van brons, deze plaatjes zijn met een speciale kit op de zwerfkei aangebracht. Het geheel staat op een betonf... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42195
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Familiegraf - met vloer, Natuurlijk, Ruwe steen, Staande steen met vloer, Zwerfkeien
Diverse tags Ruwe steen
Graftype Familiegraf - met vloer, Natuurlijk
Kleur Grijs
Materiaal Ruwe steen, Zwerfkeien
Productgroep Natuurlijke stenen dubbel, Natuurlijke stenen enkel
Uitvoering Staande steen met vloer

Productomschrijving

Grote zwerfkei in een omranding van kleine zwefkeitjes, binnen de omranding is ruimte voor split en plantjes. De tekst is gemaakt op plaatsjes van brons, deze plaatjes zijn met een speciale kit op de zwerfkei aangebracht. Het geheel staat op een betonfundering.
Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.