close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen met plompeblad foto 1

Grafsteen met plompeblad

Monument samengesteld uit verschillende onderdelen. De letterplaat bestaat uit een achterplaat van gezoet Zwart graniet. Daarvoor zit een plaat in de vorm van het blad van de gele plomp, ofwel het plompeblad. De beide platen staan met een tussenstuk op een voetstuk. Voor het voetstuk liggen banden met daarop een vloer. In het tussenstuk is een lampje van RVS gemonteerd. Het tussenstuk, het voetstu... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41994
Assortiment Traditionele gedenktekens
Bloem, plant of boom Aren/Korenaren, Bloem/plant, Bloem/plant decoratie 2d
Collectie Hartvormige lettersteen, Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Bruin, Rood, Zwart
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Monument samengesteld uit verschillende onderdelen. De letterplaat bestaat uit een achterplaat van gezoet Zwart graniet. Daarvoor zit een plaat in de vorm van het blad van de gele plomp, ofwel het plompeblad. De beide platen staan met een tussenstuk op een voetstuk. Voor het voetstuk liggen banden met daarop een vloer. In het tussenstuk is een lampje van RVS gemonteerd. Het tussenstuk, het voetstuk en de banden zijn gepolijst, de vloer is gezoet. Op de vloer staat een bijpassende bloembak. Het geheel is geplaatst op een betonfundering.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.