close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Modern grafmonument met boom van Diabas foto 1

Modern grafmonument met boom van Diabas

Dit modern grafmonument kenmerkt zich door een aansprekende en unieke boom-ontwerpelement, vakkundig vervaardigd uit duurzaam Diabas graniet. Het monument belichaamt een harmonieus samenspel tussen modern design en natuurlijke elementen, wat resulteert in een serene en uitgebalanceerde uitstraling. De boom, een universeel symbool van groei en voortdurende levenscyclus, voegt een diepere betekenisl... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42175
Assortiment Moderne gedenktekens
Bloem, plant of boom Boom, Boom/blad 3d
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw, Groen
Natuursteen kleuren Blauw
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit modern grafmonument kenmerkt zich door een aansprekende en unieke boom-ontwerpelement, vakkundig vervaardigd uit duurzaam Diabas graniet. Het monument belichaamt een harmonieus samenspel tussen modern design en natuurlijke elementen, wat resulteert in een serene en uitgebalanceerde uitstraling. De boom, een universeel symbool van groei en voortdurende levenscyclus, voegt een diepere betekenislaag toe. Het monument biedt ruime mogelijkheden voor persoonlijke inscripties die op subtiele wijze de aanwezigheid van uw dierbare eren. De strakke lijnen en het robuuste materiaal combineren functionaliteit met esthetiek, gegarandeerd om de tand des tijds te weerstaan. Dit gedenkteken ademt een sfeer van respect en blijvende herinnering uit, terwijl het een eigentijdse rustplaats voorstelt.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.