close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Modern RVS grafmonument met zuil foto 1

Modern RVS grafmonument met zuil Rvs

Gedenkteken bestaande uit een zuil en een vloer. De zuil heeft een omhulsel van rvs, daaruit zijn teksten en afbeeldingen gefreesd. De vloer bestaat uit losse onderdelen, op een aantal onderdelen zijn handen verheven gehakt. Binnen de losse onderdelen is ruimte voor split en beplanting. In het split staat een bijpassende lantaarn van rvs.Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tus... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41932
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Modern, Zuilen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Zwart
Materiaal RVS
Natuursteen kleuren Zwart
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Gedenkteken bestaande uit een zuil en een vloer. De zuil heeft een omhulsel van rvs, daaruit zijn teksten en afbeeldingen gefreesd. De vloer bestaat uit losse onderdelen, op een aantal onderdelen zijn handen verheven gehakt. Binnen de losse onderdelen is ruimte voor split en beplanting. In het split staat een bijpassende lantaarn van rvs.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.