close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Zuilen grafmonument foto 1

Zuilen grafmonument

Zuil van zwart graniet. De hoek van de zuil is weggehaald waardoor het lijkt dat er een strakke zuil onder verborgen zit. De zuil is op een dekplaat gemonteerd. Het geheel staat op een betonfundering. Er is een bijpassende blokvaas op de dekplaat gemonteerd.Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebi... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42040
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Modern, Zuilen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Kort graf
Kleur Zwart
Natuursteen kleuren Zwart
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Zuil van zwart graniet. De hoek van de zuil is weggehaald waardoor het lijkt dat er een strakke zuil onder verborgen zit. De zuil is op een dekplaat gemonteerd. Het geheel staat op een betonfundering. Er is een bijpassende blokvaas op de dekplaat gemonteerd.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.