close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Liggende grafzerk van Impala graniet met bronzen letters foto 1

Liggende grafzerk van Impala graniet met bronzen letters

Dit is een liggende grafzerk van hoogwaardig materiaal, met een ingetogen ontwerp dat respect en eerbied uitstraalt. De zerk is voorzien van bronzen letters, die zorgvuldig zijn ingewerkt in de steen. Deze letters bieden voldoende ruimte voor de naam en een persoonlijke boodschap of quote naar keuze. De permanente bronzen letters weerspiegelen onze toewijding aan duurzaamheid en zorgen voor een bl... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42110
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Grafzerken, Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken
Kleur Paars
Natuursteen kleuren Paars
Productsoort Zerk / Dekplaat

Omschrijving

Dit is een liggende grafzerk van hoogwaardig materiaal, met een ingetogen ontwerp dat respect en eerbied uitstraalt. De zerk is voorzien van bronzen letters, die zorgvuldig zijn ingewerkt in de steen. Deze letters bieden voldoende ruimte voor de naam en een persoonlijke boodschap of quote naar keuze. De permanente bronzen letters weerspiegelen onze toewijding aan duurzaamheid en zorgen voor een blijvende herinnering aan uw dierbare. In combinatie met het minimalistische, liggende ontwerp geeft dit grafmonument een gevoel van rust en sereniteit. Het is een passende keuze voor een ingetogen eerbetoon, consistent in zijn eenvoud en tijdloze elegantie.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.