close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Liggende grafsteen met bronzen letters foto 1

Liggende grafsteen met bronzen letters

Dit liggende grafmonument is vervaardigd uit duurzaam natuursteen, samengebracht door vakmanschap en precisie. Het oppervlak is glad en plat, waardoor het een discrete en rustige uitstraling biedt. Onderscheidend aan dit grafmonument zijn de bronzen letters die er op zijn gemonteerd. Deze letters zorgen voor een sterk contrast tegen de donkere achtergrond van de steen en zijn bestendig tegen weers... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42106
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Grafzerken, Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken
Kleur Zwart
Productsoort Zerk / Dekplaat

Omschrijving

Dit liggende grafmonument is vervaardigd uit duurzaam natuursteen, samengebracht door vakmanschap en precisie. Het oppervlak is glad en plat, waardoor het een discrete en rustige uitstraling biedt. Onderscheidend aan dit grafmonument zijn de bronzen letters die er op zijn gemonteerd. Deze letters zorgen voor een sterk contrast tegen de donkere achtergrond van de steen en zijn bestendig tegen weersinvloeden. De letters geven ruimte voor het vermelden van de naam van uw dierbare en eventuele persoonlijke tekst. Op deze manier verenigt het monument duurzaamheid, discretie en een subtiele, maar significante personalisatie. In zijn eenvoudige, doch aandachtige ontwerp, biedt dit liggende grafmonument een passende gedenkplek voor uw dierbare.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.