close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Liggende grafsteen met koperen kruis en lantaarn foto 1

Liggende grafsteen met koperen kruis en lantaarn Brons, natuursteen

en liggende grafsteen, die een persoonlijk gevoel van rust en vrede uitstraalt. Het koperen kruis symboliseert eenheid en de lantaarn biedt een zacht, warm licht om de dierbare te herdenken. Met dit tijdloze grafmonument wordt respectvol stilgestaan bij het leven van uw geliefde.Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34775
Collectie Christelijk, Exclusief, Grafzerken, Klassiek en traditioneel, Kruis, Robuust/groot
Graftype Familiegraf - met vloer, Grafzerken, Robuust/groot
Kleur donker, Zwart
Liggende deel Gesloten dekplaat
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren Blauw, Groen
Productsoort Lantaarn

Omschrijving

en liggende grafsteen, die een persoonlijk gevoel van rust en vrede uitstraalt. Het koperen kruis symboliseert eenheid en de lantaarn biedt een zacht, warm licht om de dierbare te herdenken. Met dit tijdloze grafmonument wordt respectvol stilgestaan bij het leven van uw geliefde.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.