close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Licht grijze ruwe steen van graniet foto 1

Licht grijze ruwe steen van graniet Ruwe steen

Een tijdloos grafmonument van graniet dat is ontworpen met respect voor de persoonlijkheid en gevoeligheid van uw geliefde. Dit prachtige grafmonument creëert een rustplaats waar familie en vrienden kunnen samenkomen om de overledene te herdenken.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of e... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42456
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype Enkel
Materiaal Ruwe steen
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Een tijdloos grafmonument van graniet dat is ontworpen met respect voor de persoonlijkheid en gevoeligheid van uw geliefde. Dit prachtige grafmonument creëert een rustplaats waar familie en vrienden kunnen samenkomen om de overledene te herdenken.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.