close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Twee halve ruwe grafstenen van Diabas foto 1

Twee halve ruwe grafstenen van Diabas Ruwe steen

Het betreft hier een uniek grafmonument bestaande uit twee halve Diabas stenen. Dit uitzonderlijke ontwerp weerspiegelt de natuurlijke, ruwe schoonheid van deze bijzondere steensoort. De ongepolijste oppervlaktes van de stenen geven het geheel een authentiek, robuust karakter. Esthetisch en artistiek verenigt het monument elementen van ruwe natuur met menselijke creativiteit. De split in de twee s... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42444
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Ruwe steen, Zuilen
Graftype Enkel
Materiaal Ruwe steen
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Het betreft hier een uniek grafmonument bestaande uit twee halve Diabas stenen. Dit uitzonderlijke ontwerp weerspiegelt de natuurlijke, ruwe schoonheid van deze bijzondere steensoort. De ongepolijste oppervlaktes van de stenen geven het geheel een authentiek, robuust karakter. Esthetisch en artistiek verenigt het monument elementen van ruwe natuur met menselijke creativiteit. De split in de twee stenen biedt ruimte voor personalisatie, in de vorm van bijvoorbeeld een inscriptie of persoonlijke ornamenten. Dit gedenkteken biedt een duurzame en bijzondere wijze om respect en herinnering aan uw dierbare tot uitdrukking te brengen.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.