close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Kort grafmonument natuursteen Diabas foto 1

Kort grafmonument natuursteen Diabas Ruwe steen

Monument gemaakt van 2 stukken Diabas die op een voetstuk staan. Het rechter deel is gepolijst, hierdoor ontstaat er ruimte voor de tekst.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loo... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42444
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Ruwe steen, Zuilen
Diverse tags Ruwe steen
Graftype Enkel
Materiaal Ruwe steen
Onderdeel Zuilen
Productgroep Grafmonumenten, Natuurlijke stenen
Steennaam Diabas
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer
Vestigingscatalogus Zwolle
Vormgeving Natuurlijke zuilen, Zuilen

Productomschrijving

Monument gemaakt van 2 stukken Diabas die op een voetstuk staan. Het rechter deel is gepolijst, hierdoor ontstaat er ruimte voor de tekst.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.