close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Enkele grafsteen van ruwe steen foto 1

Enkele grafsteen van ruwe steen Ruwe steen

Een enkele zuil van robuuste steen die een unieke stijl en karakter biedt. Het straalt een rustgevende energie uit en symboliseert de onsterfelijkheid van de herinnering. Deze prachtige monument biedt u de mogelijkheid om persoonlijke boodschappen te graveren, waardoor hun aanwezigheid op een stijlvolle manier in stand blijft.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevon... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42506
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Puur natuur, Ruwe steen, Zuilen
Graftype Enkel
Materiaal Ruwe steen
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Een enkele zuil van robuuste steen die een unieke stijl en karakter biedt. Het straalt een rustgevende energie uit en symboliseert de onsterfelijkheid van de herinnering. Deze prachtige monument biedt u de mogelijkheid om persoonlijke boodschappen te graveren, waardoor hun aanwezigheid op een stijlvolle manier in stand blijft.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.