close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Natuurlijke zuil met bronzen roos foto 1

Natuurlijke zuil met bronzen roos Brons, ruwe steen

Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn pr... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 46982
Artikelnummer 15803
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Bloem, plant of boom Bloem/plant 3d, Roos
Collectie Beelden en Symbolen, Natuurlijk, Onderhoudsvrij, Puur natuur, Ruwe steen, Zuilen
Diverse tags Ruwe steen
Graftype Enkel
Kleur Blauw
Liefde Roos
Materiaal Brons, Ruwe steen
Onderdeel Zuilen
Productgroep Grafmonumenten, Natuurlijke stenen
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer
Symboliek Roos
Vormgeving Natuurlijke zuilen, Zuilen

Productomschrijving

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.