close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Klassieke grafsteen met golfkop foto 1

Klassieke grafsteen met golfkop

Een klassiek grafmonument met een golfkopontwerp, gemaakt van hoogwaardige natuursteen. Het ontwerp is voorzien van subtiele details die de tijdloze schoonheid benadrukken. De golfkop geeft een elegante uitstraling en biedt de mogelijkheid om persoonlijke informatie en boodschappen te graveren, waardoor het grafmonument een unieke en persoonlijke herinnering wordt. Met dit monument kan de herinner... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41917
Assortiment Traditionele gedenktekens
Bloem, plant of boom Aren/Korenaren, Bloem/plant, Bloem/plant decoratie 2d
Collectie Christelijk, Golfkop, Klassiek en traditioneel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Zwart
Natuursteen kleuren Zwart
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Een klassiek grafmonument met een golfkopontwerp, gemaakt van hoogwaardige natuursteen. Het ontwerp is voorzien van subtiele details die de tijdloze schoonheid benadrukken. De golfkop geeft een elegante uitstraling en biedt de mogelijkheid om persoonlijke informatie en boodschappen te graveren, waardoor het grafmonument een unieke en persoonlijke herinnering wordt. Met dit monument kan de herinnering aan uw dierbare op een respectvolle manier worden geëerd.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.