close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Klassiek familie grafmonument van Natuursteen foto 1

Klassiek familie grafmonument van Natuursteen Brons, natuursteen

Dit klassieke familiegrafmonument is vervaardigd uit hoogwaardige natuursteen, waardoor het een solide en duurzame basis biedt voor een permanente herinnering aan uw dierbaren. Het klassieke ontwerp bevat gedetailleerde elementen en uitgehouwen lijnen, wat het monument een tijdloze schoonheid geeft. Bovendien biedt het ruimte voor persoonlijke inscripties en andere decoratieve details, zodat het m... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 21036
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Klassiek en traditioneel, Robuust/groot
Graftype Familiegraf - met vloer, Robuust/groot
Kleur Grijs
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Golfvorm of bogen, Natuursteen
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs
Productsoort Letterplaat
Staande deel Natuursteen

Omschrijving

Dit klassieke familiegrafmonument is vervaardigd uit hoogwaardige natuursteen, waardoor het een solide en duurzame basis biedt voor een permanente herinnering aan uw dierbaren. Het klassieke ontwerp bevat gedetailleerde elementen en uitgehouwen lijnen, wat het monument een tijdloze schoonheid geeft. Bovendien biedt het ruimte voor persoonlijke inscripties en andere decoratieve details, zodat het monument kan worden aangepast aan de wensen van de familie.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.