close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafmonument met dubbele harten gemaakt van natuursteen foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Grafmonument met dubbele harten gemaakt van natuursteen Natuursteen

Een mooi grafmonument dat een modern ontwerp combineert met de warmte en charme van natuursteen. De witte steentjes die de bodem versieren geven het monument een rustige, serene uitstraling, terwijl de dubbele harten een symbolisch gebaar zijn dat de liefde en toewijding aan uw dierbare weerspiegelt. Dit monument biedt u de mogelijkheid om de naam te laten aanbrengen in het hart.Een eenvoudige, si... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 21506
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Roos
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Hartvormige lettersteen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Grijs
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Golfvorm of bogen, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs
Staande deel Natuursteen

Omschrijving

Een mooi grafmonument dat een modern ontwerp combineert met de warmte en charme van natuursteen. De witte steentjes die de bodem versieren geven het monument een rustige, serene uitstraling, terwijl de dubbele harten een symbolisch gebaar zijn dat de liefde en toewijding aan uw dierbare weerspiegelt. Dit monument biedt u de mogelijkheid om de naam te laten aanbrengen in het hart.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.