close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Klasieke zwarte grafsteen foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Klasieke zwarte grafsteen Natuursteen

Een klassiek zwart grafmonument met witte accenten, waarmee u de eeuwige herinnering aan uw dierbare kunt vereeuwigen. Met zorgvuldig uitgehouwen details en een tijdloos ontwerp, is dit monument een mooi eerbetoon aan degene die nooit vergeten zal worden. De witte accenten geven het grafmonument extra diepte en karakter, waardoor het perfect past bij elke gedenkplaats.Van marmer tot graniet en van... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 37156
Collectie Klassiek en traditioneel
Kleur donker
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet
Staande deel Natuursteen

Omschrijving

Een klassiek zwart grafmonument met witte accenten, waarmee u de eeuwige herinnering aan uw dierbare kunt vereeuwigen. Met zorgvuldig uitgehouwen details en een tijdloos ontwerp, is dit monument een mooi eerbetoon aan degene die nooit vergeten zal worden. De witte accenten geven het grafmonument extra diepte en karakter, waardoor het perfect past bij elke gedenkplaats.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.