close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen met golfkop en een bodem van witte steentjes foto 1

Grafsteen met golfkop en een bodem van witte steentjes Natuursteen

Een uniek grafmonument met een golvende bovenkant, vervaardigd uit hoogwaardige steensoorten. Het contrasterende witte steentje dat de bodem van het monument sierlijk bedekt, geeft het een speciale glans en charme. De golfkop biedt de mogelijkheid om een naam te laten aanbrengen.Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35485
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Golfkop
Kleur donker
Liggende deel Geheel beplanting in vlakken, Golfvorm of bogen, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Staande deel Natuursteen

Omschrijving

Een uniek grafmonument met een golvende bovenkant, vervaardigd uit hoogwaardige steensoorten. Het contrasterende witte steentje dat de bodem van het monument sierlijk bedekt, geeft het een speciale glans en charme. De golfkop biedt de mogelijkheid om een naam te laten aanbrengen.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.