close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Kindermonument foto 1

Kindermonument Natuursteen

In de letterplaat van dit monument is een ster met daarop Winnie de Poeh aangebracht, hierdoor ontstaat er een mooi reliëf. De letterplaat staat op banden met daarbinnen ruimte voor bijpassend split. De tekst is gestraald en daarna ingeverfd. Het geheel staat op een betonfundering.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van rel... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42344
Assortiment Unieke gedenktekens
Collectie Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Lichte grafstenen
Dieren Beer, Dieren 3d
Kleur Beige, licht, Wit
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin, Wit/gebroken wit
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

In de letterplaat van dit monument is een ster met daarop Winnie de Poeh aangebracht, hierdoor ontstaat er een mooi reliëf. De letterplaat staat op banden met daarbinnen ruimte voor bijpassend split. De tekst is gestraald en daarna ingeverfd. Het geheel staat op een betonfundering.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.