close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Kindermonument foto 1

Kindermonument Basalt, brons, glas, ruwe steen

In de zuil van Basalt is een popje van brons verwerkt. De tekst is op een klein glasplaatje gegraveerd. Er is een omranding gemaakt van keitjes, deze zijn met cement bevestigd op de betonfundering. Binnen de omranding van keitjes is ruimte voor split. Er is een bijpassende bronzen lantaarn geplaatst.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan he... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42352
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Beelden en Symbolen, Eenvoudig tot bijzonder, Natuurlijk, Ruwe steen, Zuilen
Dieren Beer, Dieren 3d
Graftype Enkel
Kleur Beige, Bruin
Materiaal Basalt, Brons, Glas, Ruwe steen
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

In de zuil van Basalt is een popje van brons verwerkt. De tekst is op een klein glasplaatje gegraveerd. Er is een omranding gemaakt van keitjes, deze zijn met cement bevestigd op de betonfundering. Binnen de omranding van keitjes is ruimte voor split. Er is een bijpassende bronzen lantaarn geplaatst.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.