close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Kindermonument foto 1

Kindermonument Glas, rvs

Monumentje samengesteld uit diverse materialen. De letterplaat bestaat uit een glazen plaat met daarop een tekst en een tekening. De tekst staat op een plaatje van RVS en is met afstandhouders op de glasplaat gemonteerd. Op de glasplaat zijn golvende lijnen gegraveerd die met verschillende kleurtjes zijn ingeverfd. Binnen de omranding van RVS liggen glazen pebbles in 2 kleuren. De glasplaat is met... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42350
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds, Modern, Onderhoudsvrij
Kleur Blauw
Materiaal Glas, RVS
Productsoort Band, strook of strip
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

Monumentje samengesteld uit diverse materialen. De letterplaat bestaat uit een glazen plaat met daarop een tekst en een tekening. De tekst staat op een plaatje van RVS en is met afstandhouders op de glasplaat gemonteerd. Op de glasplaat zijn golvende lijnen gegraveerd die met verschillende kleurtjes zijn ingeverfd. Binnen de omranding van RVS liggen glazen pebbles in 2 kleuren. De glasplaat is met houders van RVS op de betonfundering gemonteerd.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.