close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Groen grafmonument van ruwe steen foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Groen grafmonument van ruwe steen Ruwe steen

Een robuust grafmonument van ruwe steen dat de natuur en de eeuwige rust symboliseert. De steen kan worden voorzien van de naam van uw dierbare, waardoor het monument nog meer uniek wordt. Het biedt een prachtige plek om de herinneringen aan uw dierbare levend te houden.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 36334
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Puur natuur, Ruwe steen, Zuilen
Graftype Enkel
Liggende deel Natuurlijk
Materiaal Ruwe steen
Natuursteen kleuren Groen
Staande deel Natuurlijk

Omschrijving

Een robuust grafmonument van ruwe steen dat de natuur en de eeuwige rust symboliseert. De steen kan worden voorzien van de naam van uw dierbare, waardoor het monument nog meer uniek wordt. Het biedt een prachtige plek om de herinneringen aan uw dierbare levend te houden.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.