close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafzuil met grond van Diabas foto 1

Grafzuil met grond van Diabas

Dit grafmonument bestaat uit een robuuste grafzuil, opgetrokken uit hoogwaardig en duurzaam Diabas. Diabas staat bekend om zijn bijzondere grijsgroene tint en textuur voor een gestileerde, serene uitstraling. Door zijn compacte formaat is het monument zeer onderhoudsvriendelijk, tegelijkertijd biedt het voldoende ruimte voor uw persoonlijke boodschap erop. Deze kan middels bijvoorbeeld gravure of ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42401
Assortiment Ambachtelijke monumenten
Collectie Ambachtelijk, Kunstenaars, Zuilen
Dieren Dieren 3d, Vogel
Kleur Groen
Subtype Staande steen met vloer, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit grafmonument bestaat uit een robuuste grafzuil, opgetrokken uit hoogwaardig en duurzaam Diabas. Diabas staat bekend om zijn bijzondere grijsgroene tint en textuur voor een gestileerde, serene uitstraling. Door zijn compacte formaat is het monument zeer onderhoudsvriendelijk, tegelijkertijd biedt het voldoende ruimte voor uw persoonlijke boodschap erop. Deze kan middels bijvoorbeeld gravure of bronzen letters op het monument aangebracht worden, om op subtiele wijze de nagedachtenis aan uw dierbare levend te houden. De grafzuil is bevestigd op een grondplaat voor extra stabiliteit. Hierdoor combineert dit grafmonument kracht en elegantie, waarmee het een waardige markering is voor de laatste rustplaats. Het tijdloze, modernistische ontwerp zorgt ervoor dat dit monument zich op organische wijze in elke omgeving kan voegen.


Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.