close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen uitgehakte bloemen en bladeren foto 1

Grafsteen uitgehakte bloemen en bladeren

Enkel grafmonument met een letterplaat met uitgehakte bloemen en bladeren. De zijkanten zijn ruw gehakt waardoor het een natuurlijke uitstraling krijgt. Het geheel is op een betonfundering geplaatst.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de mee... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42270
Assortiment Traditionele gedenktekens
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant 3d
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel
Graftype Enkel
Kleur Bruin
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Enkel grafmonument met een letterplaat met uitgehakte bloemen en bladeren. De zijkanten zijn ruw gehakt waardoor het een natuurlijke uitstraling krijgt. Het geheel is op een betonfundering geplaatst.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.