close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Bel ons 085-047 51 15
Grafsteen metalic green graniet foto 1

Grafsteen metalic green graniet Ruwe steen

Mooi natuurlijk monument. De letterplaat staat rechtstreeks op de vloer. De omranding heeft aan de binnenzijde afgeslagen randen met daarbinnen ruimte voor grind. Het geheel is op een betonfundering gemonteerd.De natuur levert ons de mooiste materialen... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42498
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Ruwe steen
Diverse tags Ruwe steen
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Groen
Materiaal Ruwe steen
Natuursteen kleuren Groen
Productgroep Grafmonumenten, Natuurlijke stenen
Steennaam Metalic Green graniet
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer
Vestigingscatalogus Zwolle

Productomschrijving

Mooi natuurlijk monument. De letterplaat staat rechtstreeks op de vloer. De omranding heeft aan de binnenzijde afgeslagen randen met daarbinnen ruimte voor grind. Het geheel is op een betonfundering gemonteerd.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.Grafmonumenten

Wanneer dit grafmonument u aanspreekt, maar toch een of meerdere elementen toch graag anders ziet, dan is dit geen probleem. We kunnen elk grafmonument compleet naar uw wens aanpassen. Hiervoor maken wij graag een persoonlijk ontwerp.