close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen met ruwe rand foto 1

Grafsteen met ruwe rand

De rand van de letterplaat van dit enkele monument is ruw gehakt. De letterplaat staat op een voetstuk. Voor de letterplaat is een vloer aangebracht, deze bestaat uit verschillende vierkanten waarvan er 1 verhoogd is aangebracht. Hier is een tekst in gestraald.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42044
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Bruin
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

De rand van de letterplaat van dit enkele monument is ruw gehakt. De letterplaat staat op een voetstuk. Voor de letterplaat is een vloer aangebracht, deze bestaat uit verschillende vierkanten waarvan er 1 verhoogd is aangebracht. Hier is een tekst in gestraald.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.