close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafmonument met 2 soorten natuursteen foto 1

Grafmonument met 2 soorten natuursteen

Enkel monument met bijzonder vormgegeven zuil met hierop een ets. Op de zijkanten van de zuil is ruimte voor de tekst. Dit zuil is van zwart graniet. De dekplaat van het monument is van Twilight graniet en geeft ruimte voor beplanting of grind en heeft facet geslepen randen. (De dekplaat is gemaakt van Twilight graniet. Vanaf oktober 2017 is de levering van Twilight graniet niet meer mogelijk. Wij... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42185
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Bruin, Oranje
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Enkel monument met bijzonder vormgegeven zuil met hierop een ets. Op de zijkanten van de zuil is ruimte voor de tekst. Dit zuil is van zwart graniet. De dekplaat van het monument is van Twilight graniet en geeft ruimte voor beplanting of grind en heeft facet geslepen randen. (De dekplaat is gemaakt van Twilight graniet. Vanaf oktober 2017 is de levering van Twilight graniet niet meer mogelijk. Wij hebben vele mogelijkheden in soortgelijke kleuren en structuren.)

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.