close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafmonument van 2 soorten natuursteen foto 1

Grafmonument van 2 soorten natuursteen

Het voetstuk waar de letterplaat op staat is 12 cm dik en loopt door in de vloer. Het andere deel van de vloer is 8 cm dik en ligt rechtstreeks op de betonvloer. Hierdoor ontstaat er een hoogteverschil in de vloer. Door de vorm van de beide delen is er ruimte voor beplanting. De tekst is gestraald en ingeverfd. (De dekplaat is gemaakt van Twilight graniet. Vanaf oktober 2017 is de levering van Twi... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42011
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Zwart
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Het voetstuk waar de letterplaat op staat is 12 cm dik en loopt door in de vloer. Het andere deel van de vloer is 8 cm dik en ligt rechtstreeks op de betonvloer. Hierdoor ontstaat er een hoogteverschil in de vloer. Door de vorm van de beide delen is er ruimte voor beplanting. De tekst is gestraald en ingeverfd. (De dekplaat is gemaakt van Twilight graniet. Vanaf oktober 2017 is de levering van Twilight graniet niet meer mogelijk. Wij hebben vele mogelijkheden in soortgelijke kleuren en structuren.)

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.