close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafmonument natuursteen foto 1

Grafmonument natuursteen

Mooie letterplaat met daarin een uitspring in de vorm van een poort, aan de bovenkant van de poort zijn zonnestralen uitgehakt. De vloer bestaat uit banden met daarbinnen ruimte voor grind. In de omranding aan de voorkant is nog een tegel aangebracht met ruimte voor extra tekst. Alle teksten en het hart zijn gestraald en ingeverfd. Het geheel is op een betonfundering gemonteerd.Een eenvoudige, sim... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42036
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Zwart
Natuursteen kleuren Zwart
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Mooie letterplaat met daarin een uitspring in de vorm van een poort, aan de bovenkant van de poort zijn zonnestralen uitgehakt. De vloer bestaat uit banden met daarbinnen ruimte voor grind. In de omranding aan de voorkant is nog een tegel aangebracht met ruimte voor extra tekst. Alle teksten en het hart zijn gestraald en ingeverfd. Het geheel is op een betonfundering gemonteerd.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.