close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Rechthoekig rode grafsteen met golfkop foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Rechthoekig rode grafsteen met golfkop Natuursteen

Een rechthoekig grafmonument van rode natuursteen, met zorgvuldig gevormde golfkop. De robuuste materialen versterken het gevoel van eeuwigheid en de kleur staat symbool voor kracht en leven. Dit karaktervolle monument biedt ruimte voor de naam van uw dierbare.Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het g... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 22652
Collectie Christelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Golfkop, Kruis
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Bruin
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Productsoort Fotoartikel
Staande deel Natuursteen

Omschrijving

Een rechthoekig grafmonument van rode natuursteen, met zorgvuldig gevormde golfkop. De robuuste materialen versterken het gevoel van eeuwigheid en de kleur staat symbool voor kracht en leven. Dit karaktervolle monument biedt ruimte voor de naam van uw dierbare.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.