close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafmonument met golfkop van Indian Red graniet foto 1

Grafmonument met golfkop van Indian Red graniet

Dit grafmonument onderscheidt zich door zijn exclusieve golfkop-ontwerp, vakkundig uitgehouwen uit robuust Indian Red graniet. De unieke kleur van de steen geeft dit monument zijn opvallende uitstraling, terwijl de kenmerkende golfkop zorgt voor een dynamisch en harmonieus geheel. Het graniet biedt uitstekende weerstand tegen weersinvloeden, garandeert jarenlang behoud van de uitstraling en staat ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42519
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Golfkop, Klassiek en traditioneel
Graftype Enkel
Kleur Bruin, Rood
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit grafmonument onderscheidt zich door zijn exclusieve golfkop-ontwerp, vakkundig uitgehouwen uit robuust Indian Red graniet. De unieke kleur van de steen geeft dit monument zijn opvallende uitstraling, terwijl de kenmerkende golfkop zorgt voor een dynamisch en harmonieus geheel. Het graniet biedt uitstekende weerstand tegen weersinvloeden, garandeert jarenlang behoud van de uitstraling en staat toe dat persoonlijke inscripties en decoraties op een verfijnde manier kunnen worden aangebracht. Eveneens biedt dit grafmonument de mogelijkheid voor personalisatie, zodat het een passende eerbetoon vormt aan de overledene. Dit grafmonument combineert vakmanschap, duurzaamheid en esthetiek op een respectvolle manier.


Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.